Harta site-ului
Ajutor
Cea de-a XVIII-a ediție a Cupei Președintelui la Volei – Cupa Prieteniei câștigată de echipa s. Țîbulăuca
Cea de-a XVIII-a ediție a Cupei Președintelui la Volei – Cupa Prieteniei câștigată de echipa s. Țîbulăuca

Sâmbătă, 10 decembrie, 9 echipe amatoare de volei, și-au dat întâlnire în cadrul Cupei Președintelui la Volei – Cupa Prieteniei. Cea de-a XVIII-a ediție  a măsurii sportive menționate s-a petrecut în 3 săli de sport, Școala sportivă raională, Gimnaziul Pîrîta și Liceul teoretic ,,Ion Creangă” Coșnița.
Echipele participante au fost salutate de către președintele raionului Dubăsari dl Grigore FILIPOV, care le-a urat succes tuturor și ,,indiferent de rezultatul pe care îl veți obține fiecare dintre Dvoastră, să învingă PRIETENIA. Vă doresc o zi plină doar de emoții pozitive”. De asemenea, dl Filipov a mulțumit UNDP, pentru susținerea și aportul oferit, prin intermediul Programului Uniunii Europene ,,Măsuri de promovare a încrederii”, pentru buna organizare și desfășurare a măsurii date.
Echipele care au venit să lupte pentru cupa dată, au fost repartizate în 3 subgrupe:
subgrupa I- Tiraspol, Dubăsarii Vechi (Criuleni) și Molovata Nouă. După rundele de joc, în care echipele și-au demonstrat aptitudinile sportive, în finală a ieșit echipa or. Tiraspol.
Subgrupa II – Doroțcaia, Pîrîta și Țîbulăuca, în finală ieșind echipa s. Țîbulăuca.
Subgrupa III – Ciorescu, Ustia și Cocieri, în finală ieșind echipa com. Cocieri. Din subgrupa dată, în urma punctajului acumulat, echipa s. Ciorescu s-a calificat pe locul IV.
Marea finală, care a oferit spectatorilor și susținătorilor, jocuri spectaculoase, a calificat echipele învingătoare locul III- or. Tiraspol, locul II- com. Cocieri și deținătorii Cupei președintelui raionului Dubăsari la Volei – Cupa Prieteniei fiind desemnată echipa s. Țîbulăuca.
Toate echipele participante au primit în dar câte o minge de volei, iar echipele finaliste au fost decernate cu cupe și medalii. Ca și în edițiile anterioare, colegiul de arbitri a desemnat ,,Cel mai bun jucător”, ,,Cel mai tânăr jucător”, ,,Cel mai bun dirijor de pase”, etc.
E de menționat și îmbucurător faptul că în componența echipelor am avut onoarea să-i admirăm pe unii consilieri raionali, aici ne referim la dl Valeriu Driga și dl Ștefan Driga, care au dat dovadă de profesionalism în domeniul voleiului.
La finele ceremoniei de premiere a finaliștilor, dl consilier Valeriu Driga, președintele Comisiei pentru problemele agriculturii, industriei prelucrătoare și antreprenoriatului a transmis sincere mulțumiri conducerii raionului, actualului președinte dl Grigore Filipov cât și fostului președinte dlui Grigore Policinschi, care a fost inițiatorul acestei măsuri sportive, care pune în capul mesei PRIETENIA și unirea celor două maluri ale Nistrului.
Marina LUPAȘCO, specialist superior
 

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  www.consiliudubasari@gmail.com

Cea de-a XVIII-a ediție a Cupei Președintelui la Volei – Cupa Prieteniei câștigată de echipa s. Țîbulăuca - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta